Söby-design-logotyp_svart

Lite uppfräschning av hemsidan! Ny layout och nya bilder. Härligt med lite förnyelse:) Hoppas ni också tycker det!


I början av december 2014 arrangerades  julmarknad på Karstad Gård (Kristianstad). Jag och ett tiotal utställare fanns på plats. Det var en härlig dag med mycket julstämning!


En ny återförsäljare av mina smycken är nu Systrarnas Hus i Alingsås. Jättekul! Förutom mina smycken hittar du även kläder och inredning i deras butik.


Nya bilder på mina smycken!! Den som har tagit de fantastiska bilderna är fotograf Josefin Johnsson (Kristianstad). Gå gärna in och kika på hennes hemsida www.josefinjohnsson.com.


Nu hittar du mina smycken hos Sotnosens Korvar (Karstad Gård i Kristianstad). Förutom att köpa mina smycken ;) kan du där även äta fantastisk mat eller fika i en härlig atmosfär på landet.


Sista helgen i julimånad arrangeras varje år den stora Hantverksmässan i Båstad. Där samlas massor av fantastiska utställare som visar upp sina alster. Denna sommar (2014) har jag fått äran att medverka och finnas där under tre dagar. Spännande! Hoppas vi ses!


En fantastiskt rolig dag i Jönköping (31 maj 2014) då Designmarknaden arrangerades på restaurang NEO. Så härligt att möta alla positiva och glada människor och utställare :)