Söby-design-logotyp_svart

Om SÖBY DESIGN

Annette, VD/Kreatör Annette, VD/Kreatör

Jag (Annette Söby Hermansson) är frilansande grafisk formgivare och själen bakom SÖBY DESIGN.
Min kreativitet och skaparglädje ger sig uttryck i både mina smycken samt i de grafiska produkter som jag producerar åt privatpersoner och småföretag. Jag strävar ständigt efter att lära mig nya saker och utveckla mina kunskaper. Som frilansdesigner så lever jag min dröm, då jag får möjligheten att ägna vardagen åt mina största intressen.

Företaget innehar F-skattesedel. Org.nr:740207-9441
Väl mött och hoppas att höra från dig!

INFORMATION OM VIRKADE SMYCKEN
Jag önskar att mina smycken ska tillföra både stil och glädje till den som bär dem. Du ska helt enkelt känna att du unnar dig något speciellt när du handlar  av SÖBY DESIGN. Affärsidé: Virkade smycken i en lekfull design av ringar.

Smyckena är lättskötta och virkade i tvättbart garn (50% bomull och 50% akryl). Alla produkter är virkade runt gummiringar och håller därmed formen även när du tvättat dem. Före tvätt tar du bort silverringen och plexibrickan och lägger halsband/armband i en tvättpåse. Du tvättar i 30 grader och låter det plantorka. För absolut bästa livslängd av produkterna rekommenderar jag att förvara produkterna i påse eller ask när de inte används.

INFORMATION OM MARKNADSKOMMUNIKATION
SÖBY DESIGN skapar även grafiska produkter efter dina önskemål. Till privatpersoner kan det exempelvis vara ett CV, inbjudan till fest, dop eller bröllop samt tackkort. Skicka gärna en intresseförfrågan för mer information till info@sobydesign.se.

SÖBY DESIGN vänder sig även till småföretag som exempelvis behöver hjälp med hemsida, logotype, visitkort, annons, reklamblad och tidning. Referenser lämnas gärna. Skicka gärna en intresseförfrågan för mer information till info@sobydesign.se.


KONTAKTFORMULÄR


Pressmaterial & filer

För pressbilder och/eller annan information går det bra att kontakta mig på ovanstående mobilnummer eller mailadress.